DOSTAVA ŠOPKOV

•  Brezplačna dostava po Ljubljani (od PONEDELJKA do SOBOTE)

•  Dostava Erija – do 25 km iz Ljubljane – Brezovica, Domžale, Vrhnika, Logatec, Kranj, Kamnik,… (od PONEDELJKA do PETKA) – 8 EUR

•  Dostava Erija – ob naročilu nad 80 eur je dostava bezplačna (izberi brezplačno dostavo)

Za dostavo v druga mesta in kraje nas prosim pokličite na 041-744-448 ali pišite na cvetlicarna@erija.si

 

DOSTAVA ŽALNEGA CVETJA

•  Brezplačna dostava na pokopališče Žale, Nove Žale, Črnuče, Dravlje, Polje, Šentvid, Stožice, Navje, Vič, Štepanja vas, Bizovik, Sostro, Rudnik, Šentjakob, Šmartno pod Šmarno goro (od PONEDELJKA do SOBOTE)

•  Dostava Erija na pokopališča Domžale, Mengeš, Šmarje-Sap, Grosuplje, Brezovica pri Ljubljani, Dobrova, Vrhnika, Logatec, Medvode, Kranj (od PONEDELJKA do SOBOTE) – 8 EUR

Dostavo žalnega cvetja izvajamo sami, saj le tako zagotovimo, da je cvetje najlepše vidno in lepo položeno v vežico. Izdelek je dostavljen od 7:00 ure naprej na dan pogreba v pokopališko vežico ali po dogovoru z naročnikom.

Naročilo žalnih izdelkov je potrebno oddati najkasneje en dan pred dostavo. V izjemnih primerih je možno tudi naročilo na dan pogreba, po dogovoru tel.: 041-744-447.
Žalno cvetje lahko tudi osebno prevzamete v naši poslovalnici v delovnem času, Cvetličarna Erija, Savska cesta 10, 1000 Ljubljana (blizu Žal).

Za dostavo žalnih izdelkov nam morate posredovati:
1. IME IN PRIIMEK POKOJNIKA/CE
2. DATUM IN URA POGREBA
3. KRAJ POGREBA
4. VEŽICA (številka ali ime vežice)

Za dostavo v druga mesta in kraje nas prosim pokličite na 041-744-448 ali pišite na cvetlicarna@erija.si

Dostave ne izvajamo ob nedeljah in praznikih.Možne so tudi izjeme, vendar po predhodnem dogovoru preko elektronske pošte cvetlicarna@erija.si ali telefonsko 041-744-448.

Dostava izdelkov bo izvedena šele takrat, ko bo opravljeno plačilo!

Če naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čimer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.
V tem primeru vam povrnemo denar.

 

1. Ljubljana z okolico

Dostava vseh žalnih izdelkov v Ljubljani z okolico je brezplačna. Dostavo izvajamo sami, izdelek je dostavljen od 7:00-8:00 ure na dan pogreba v pokopališko vežico ali po dogovoru z naročnikom. Velja za naslednje lokacije:

– Pokopališča v upravljanju Žale Javno podjetje d.o.o.: Žale, Nove Žale, Črnuče, Dravlje, Polje, Šentvid , Stožice, Navje, Vič, Štepanja vas, Bizovik, Sostro, Rudnik, Šentjakob, Šmartno pod Šmarno goro.
– Pokopališča Domžale, Mengeš, Šmarje-Sap, Grosuplje, Brezovica pri Ljubljani, Dobrova, Medvode.

 

2. Dostava ostalih izdelkov

Naročilo izdelkov je potrebno oddati en dan pred dostavo. Za območje poštne številke Ljubljana in Trzin je za naročila prejeta do 13:00 ure možna dostava še isti dan.

Dostava izdelkov bo izvedena šele takrat, ko bo opravljeno plačilo!