POGOJI POSLOVANJA

Pogoji poslovanja določajo pogoje nakupa preko spletne strani cvetličarna Erija, ki je dostopna na povezavi https://www.erija.si. Preverite naše pogoje poslovanja, s katerimi vam skušamo olajšati nakup ter povečati vaše zadovoljstvo ob nakupu izdelkov.
Pogoji poslovanja spletne cvetličarne Erija so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.
Z uporabo spletne strani uporabnik sprejema in soglaša z vsemi določbami teh pogojev poslovanja. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani.

NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

– Osebno v cvetličarni z gotovino ali kreditno kartico
– Plačilo s PayPal spletnim plačilnim sistemom
– Plačilo s plačilnim nalogom na poslovni račun ponudnika , ki ga lahko izvedete preko spletne banke, ostalih bank in na poštnih enotah.

Naročilo je uspešno opravljeno po opravljenem plačilu in v trenutku, ko prejmete potrditveno elektronsko sporočilo.

CENE

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Vse cene so v evrih in že vsebujejo DDV. Cene ne vsebujejo stroškov dostave. Strošek dostave je naveden ob izračunu vrednosti naročila pred elektronsko potrditvijo naročila.

REGISTRACIJA IN POSTOPEK NAKUPA

Uporabnik lahko nakup opravi kot gost ali kot registriran uporabnik. Pri registraciji je obvezen vnos osebnih podatkov (ime, priimek, naslov, elektronski naslov, kontaktna telefonska številka), ki so potrebni za uspešno izvedbo naročila in dostavo izdelkov.

Uporabnikom svetujemo, da izvedejo postopek registracije, saj z registracijo pridobijo dodatne ugodnosti pri nakupu v spletni cvetličarni. Ker želimo nagrajevati vaše zaupanje in zvestobo, za vsak opravljen nakup registriran uporabnik prejme bonus točke kot popust pri naslednjem nakupu. Točke zvestobe niso zamenljive za denar in se ne upoštevajo pri znižanih artiklih.

Potek nakupa

1) Naročilo v čakalni vrsti/v pripravi/sprejeto
Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto v čakalno vrsto. Na tem koraku ima kupec v roku ene ure možnost preklicati naročilo. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila.
2) Naročilo potrjeno
Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.
3) Blago odpremljeno/pripravljeno na prevzem
Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje oz. pripravi za osebni prevzem in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.

 

GARANCIJA IN REKLAMACIJE

V cvetličarni Erija si želimo zadovoljnih strank, zato vam zagotavljamo kvaliteto za naše izdelke. Izdelki so unikatno delo in lahko zaradi razpoložljivosti sezonskega cvetja malo odstopajo od fotografij na spletni strani. Pritožbe in reklamacije nam lahko sporočite po telefonu ali preko elektronske pošte. Po najboljših močeh se bomo potrudili rešiti morebitni spor.

V primeru, če kupec smatra, da je dostavljeni izdelek poškodovan ali se popolnoma razlikuje od naročenega izdelka (fotografija na spletni strani) lahko izdelek vrne na naslov Cvetličarna Erija, Savska cesta 10, 1000 Ljubljana v roku 24 h. Če se dostavljeni izdelek res bistveno razlikuje od naročenega, je kupec upravičen do novega izdelka ali do povračila stroškov.

Garancija se ne nanaša na dogodke, na katere nimamo vpliva (napačen naslov prejemnika, izredne vremenske razmere, naravne nesreče,…).

VARNOST

Spletna cvetličarna erija.si uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

AVTORSKE PRAVICE

Z avtorskimi pravicami je zaščitena vsa vsebina spletne strani www.erija.si (tekstovne, grafične, forografske in ostale vsebine) in je brez pisnega soglasja lastnika ni dovoljeno uporabljati, kopirati ali drugače razmnoževati.