Poročno cvetje

Poroka je zelo velik korak v našem življenju. S poročnim cvetjem naredimo ta dan nepozaben. V veliko veselje mi je, ko vidim, kako pomemben del poroke je poročno cvetje. Starejše gospe se spominjajo časov, ko so bili poročni šopki iz nageljnov, spet mlajši šopkov iz orhidej, vrtnic ali preprostih šopkov iz marjetic.

Poročni šopek ti za vedno ostane v spominu, zato strankam vedno svetujem naj skrbno premislijo, kakšen poročni šopek si želijo. Najboljše je, da se  nevesta in ženin sama odločita za barvo cvetja, nato pa jima svetujem, katero cvetje je najprimernejše glede na čas poroke.

Običajno zraven šopka poročna dekoracija zajema še naprsne šopke, dekoracijo avtomobila, dekoracijo poročne dvorane, dekoracijo cerkve in vse ostalo, kar si ženin in nevesta želita.

Poročni šopek je okras neveste. V največje zadovoljstvo mi je, ko se mi nevesta zahvali za lep šopek, zato izdelavi poročnega šopka posvetim največ časa. Šopek mora biti izdelan natančno in strokovno iz izključno najkakovostnejšega cvetja. V njegovi izdelavi je veliko truda, časa in različnih tehnik izdelave. Tu se skriva razlog, zakaj je poročni šopek dražji od navadnih šopkov. Ker mi ni vseeno kakšen šopek dam v roke nevesti, se zanj vedno maksimalno potrudim